Програма за спиење



 

 

 

ПРОИЗВОДИ

Соништата се најубави на меките, пријатни и квалитетни перници од Стружанка, кои можете да ги најдете во сите димензии, со различна висина и мекост. Квалитетиот полнеж на перниците се состои од комбинација на три типа антистатички и антиалергиски состојки добиени по природен и вештачки пат. Достапни димензии: 40х40, 40х60, 50х70, 60х80, по порачка, по најдостапни цени.